Asha Kumar Cookery School בהאמפי. לומדים להכין כ5 מנות מסורתיות, לומדים, טועמים, ונהנים מארוחה אותנטית משותפת על עלי בננה.
הארוחה המשותפת בסיום, כשכל אחד טועם את המנה שיצר בעצמו.
שתפו:
רצוי להביא בקבוק מים אישי. לשיעור הערב מומלץ להביא גם בירה אם בא לכן לשדרג את החוויה. לא צריך להביא חומרי גלם – הכל מספקים במקום.
הסדנה מיועדת לכולם – ילדים, מטיילים חסרי ניסיון, זוגות או קבוצות – ההדרכה חייכנית וסבלנית, וכל אחת משתתפת בהתאם ליכולותיה.
בהחלט – בתחילת הסדנה תקבלו תפריט ותבחרו עד 5 מנות להכנה פרקטית.
כן, במהלך ההדגמות מסבירים על מקורות התבלינים, טכניקות מסורתיות והקשר של כל מנה לאזור בהודו.
בסיום השיעור כולם סועדים יחד על עלי בננה, בסגנון מסורתי. ניתן להתחשב במגבלות תזונה – כדאי להודיע מראש.
בטח – מעודדים תיעוד וצילום, וטיפים/מתכונים מחולקים בסוף.
16% אחוז הנחה
15% אחוז הנחה
15% אחוז הנחה
15% אחוז הנחה
13% אחוז הנחה