סדנת לחם מחמצת בקיבוץ באגסו. לומדים להכין לחם שאור אמיתי בעבודת יד, עם סטארטר ובצק מוכן. חוויה טעימה ומיוחדת.
הרגע בו כל אחד אופה כיכר אישית, חותך לראשונה וטועם לחם מחמצת טרי
שתפו:
ממש לא – הסדנה מתאימה לכולם.
כל משתתף מקבל סטארטר שאור איכותי ובצק מוכן לאפייה להמשך בבית/בהוסטל.
כן, רוב המתארחים ממשיכים ללוש ולאפות בוקר אחרי או במטבחים משותפים.
הסדנה לרוב אינטימית ונערכת בקבוצות קטנות – עד 10 משתתפים, ליחס אישי.
בדרך כלל עובדים עם קמח מקומי, בתיאום מראש ניתן להביא קמח/תוספות.
הסדנה עצמה 3 שעות, תהליך ההתפחה והאפייה נמשך עוד לפי רצון כל אחד.
20% אחוז הנחה
20% אחוז הנחה
20% אחוז הנחה
15% אחוז הנחה
10% אחוז הנחה
10% אחוז הנחה
15% אחוז הנחה
10% אחוז הנחה
15% אחוז הנחה
35% אחוז הנחה